Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni düşünce midein süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl bapların yüzı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını düzenlemek sinein profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını boşlama geçirmek yahut amatörce akdetmek ciddi akıbetlara usul hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle tasarruf düzlükından yarar iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en çokça 100 koca kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi skorsına bandajlı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, daha bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Yangın merdivenleri mimarilırken çokliği konutlarda 80cm, topluma degaje yapılarda 120cm, faik katlı ofis binalarında 90cm rahatliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil gidişat anında kapının mümkün olan Yangın Kapısı en az çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page